Een eigen datawarehouse opzetten?

Datalab helpt met 100% onafhankelijk advies én implementatie

Ons aanbod voor uw eigen datawarehouse

Implementatie

Opzetten en implementeren van uw datawarehouse

100% onafhankelijk advies

Advies bij keuzes rondom uw datawarehouse

Bij het inrichten van een datawarehouse worden veel keuzes gemaakt. Deze keuzes behelzen uiteraard verschillende technieken, maar ook de manier waarop de data wordt opgeslagen. Kom beslagen ten ijs met ons advies zodat de keuzes die u nu maakt toekomstgericht zijn.

Totaaloplossing

Datalab Studio: uw alles-in-één self-service platform

Een datawarehouse is een cruciaal onderdeel om datagedreven te gaan werken. Maar meestal wilt u meer: data ontsluiten en deze gebruiken om dashboards of analyses te maken.

Hiervoor hebben wij een alles-in-één-oplossing gemaakt: Datalab Studio. Modern, veilig, gebruiksvriendelijk en compleet.

Wat is een data warehouse?

Video afspelen

Waarom een datawarehouse?

Een datawarehouse is een essentieel instrument voor organisaties die datagestuurde besluiten willen maken. Door data uit verschillende bronnen samen te voegen, te organiseren en  te structureren biedt een datawarehouse uw organisatie de mogelijkheid om snelle en toch weloverwogen beslissingen te maken.

De relationele datastructuur in uw datawarehouse stelt u in staat om gegevens uit alle verschillende bronnen te combineren om zo tot de gewenste inzichten te komen. Wilt u weten wie uw beste klanten zijn? Of waar in uw deliveryproces tijd verloren gaat? Misschien vraagt u zich af waarom de marketing niet zo goed loopt, of wanneer en waarom klanten uw organisatie verlaten.

De antwoorden op deze vragen zijn te vinden in uw eigen data, met een datawarehouse haalt u ze tevoorschijn.

Bronnen die we regelmatig ontsluiten

Wij ontsluiten elke bron, of het nu een bekende applicatie of maatwerk-software is. Onderstaande bronnen ontsluiten we regelmatig: