Uw gehele administratie gestructureerd en koppelbaar ontsloten?

Datalab is dé expert in het ontsluiten, structureren en gebruiken van uw data uit Exact Online. We zijn niet voor niets partner van Exact.

Datalab is partner van

Uw Exact data klaar voor gebruik

Ontsluiten

Exact Online is een waardevolle bron van data, maar vindt u het ook lastig om de data te benaderen en koppelen? Wij ontsluiten uw data voor u zodat u eenvoudig dashboards bouwt en analyses uitvoert.

Gestrucureerd en koppelbaar

Al uw data wordt gestructureerd en koppelbaar opgeslagen. Zo is het op  mogelijk om uw data te koppelen aan andere bronnen zoals Nmbrs, uw CRM-systeem of andere applicaties.

Direct inzicht

Datalab helpt u bij het ophalen van de informatie uit uw Exact Online-omgeving. We kunnen ook helpen bij het ontwikkelen van dashboards en analyses.

Of bel ons:  085–004 3875

Uw data uit Exact Online optimaal benutten

Onze aanpak

Over Exact Online

Wij bij Datalab, experts in het ontsluiten van applicaties en het beheren van datawarehouses, integreren naadloos Exact Online voor organisaties. Deze cloudgebaseerde zakelijke software, speciaal ontworpen voor het mkb, omvat modules zoals boekhouding, CRM en voorraadbeheer, waarmee bedrijfsprocessen worden gestroomlijnd. Onze expertise garandeert een gecentraliseerde en geoptimaliseerde toegang tot Exact Online-data, wat resulteert in verbeterde efficiëntie, realtime inzichten en geoptimaliseerde besluitvorming. 

Bij Datalab streven we ernaar om bedrijven te voorzien van nauwkeurige en actuele informatie, waardoor ze hun dagelijkse werkzaamheden versterken en bedrijfsprocessen optimaliseren. Ontdek de voordelen van onze integratie van Exact Online en laat uw bedrijf excelleren met waardevolle gegevens.

Met de experts van Datalab heeft u alles in handen een succes te maken van uw ambities met data

…onze experts hebben ruime ervaring met het implementeren van ontsluiten van data en de stappen die daarop volgen in talloze organisaties, bij commerciële bedrijven, non-profits en overheidsorganisaties. Of u nu net begint met datagedreven werken of de bestaande implementatie tegen het licht wil houden, wij staan u bij met raad en daad. We helpen u met projectmanagement, techniek en mensen.

Datalab is 100% onafhankelijk van cloud- en softwareleveranciers. Ons advies is gebaseerd op uw behoeften en belangen.

...maar we doen nog veel meer

Een kritische blik op uw hele data-landschap? Cursussen en trainingen op maat voor u en uw collega’s? 

Wat uw vraag ook is, er is altijd een expert van Datalab die u helpt.

Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in om uw vragen te bespreken!

Wij zijn van alle markten thuis

Talloze organisaties vertrouwen op Datalab om hun data-ambities te realiseren. Van franchiseketens, zaadveredelaars, accountants, (levensmiddelen)producenten, retailers, overheden tot medische organisaties. Wij snappen data, u snapt uw organisatie. Door samen te werken halen we maximale waarde uit uw data.

Voor bedrijven in de accountancy hebben we kant-en-klare oplossingen:

Datagedreven accountancy

Het werk van de accountant verandert razendsnel. Waar vroeger terugkijken en adviseren op basis van algemene markttrends de standaard was, fungeert de accountant van vandaag als controller voor grote én kleine klanten. Hoe? Door de slimme inzet van data.