Uw gehele administratie gestructureerd en koppelbaar ontsloten?

Datalab is dé expert in het ontsluiten, structureren en gebruiken van uw data uit Exact Globe. We zijn niet voor niets partner van Exact.

Datalab is partner van

Uw Exact data klaar voor gebruik

Ontsluiten

Exact Globe is een waardevolle bron van data, maar vindt u het ook lastig om de data te benaderen en koppelen? Wij ontsluiten uw data voor u zodat u eenvoudig dashboards bouwt en analyses uitvoert.

Gestrucureerd en koppelbaar

Al uw data wordt gestructureerd en koppelbaar opgeslagen. Zo is het op  mogelijk om uw data te koppelen aan andere bronnen zoals Nmbrs, uw CRM-systeem of andere applicaties.

Direct inzicht

Datalab helpt u bij het ophalen van de informatie uit uw Exact Globe-omgeving. We kunnen ook helpen bij het ontwikkelen van dashboards en analyses.

Of bel ons:  085–004 3875

Uw data uit Exact Globe optimaal benutten

Onze aanpak

Over Exact Globe

Exact Globe, een uitgebreid ERP-systeem ontworpen voor middelgrote tot grote bedrijven, biedt geavanceerde functionaliteiten in financieel beheer, productie en projectmanagement. Dit krachtige systeem, onderscheidend van de mkb-gerichte cloudoplossing Exact Online, is optimaal voor complexere bedrijfsprocessen. Het integreert naadloos met bestaande IT-infrastructuren, wat zorgt voor gestroomlijnde processen en efficiënte informatiestromen. 

Met Exact Globe genieten gebruikers van uitgebreide rapportage- en analysefuncties, wat leidt tot beter geïnformeerde beslissingen en operationele efficiëntie. Met  Exact Globe haalt u een robuuste, aanpasbare ERP-oplossing die uw bedrijfsvoering optimaliseert en uw concurrentiepositie versterkt binnen. Door de data te laten ontsluiten door Datalab krijgt u toegang tot alle gegevens binnen uw Exact Globe-omgeving.

Met de experts van Datalab heeft u alles in handen een succes te maken van uw ambities met data

…onze experts hebben ruime ervaring met het implementeren van ontsluiten van data en de stappen die daarop volgen in talloze organisaties, bij commerciële bedrijven, non-profits en overheidsorganisaties. Of u nu net begint met datagedreven werken of de bestaande implementatie tegen het licht wil houden, wij staan u bij met raad en daad. We helpen u met projectmanagement, techniek en mensen.

Datalab is 100% onafhankelijk van cloud- en softwareleveranciers. Ons advies is gebaseerd op uw behoeften en belangen.

...maar we doen nog veel meer

Een kritische blik op uw hele data-landschap? Cursussen en trainingen op maat voor u en uw collega’s? 

Wat uw vraag ook is, er is altijd een expert van Datalab die u helpt.

Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in om uw vragen te bespreken!

Wij zijn van alle markten thuis

Talloze organisaties vertrouwen op Datalab om hun data-ambities te realiseren. Van franchiseketens, zaadveredelaars, accountants, (levensmiddelen)producenten, retailers, overheden tot medische organisaties. Wij snappen data, u snapt uw organisatie. Door samen te werken halen we maximale waarde uit uw data.

Voor bedrijven in de accountancy hebben we kant-en-klare oplossingen:

Datagedreven accountancy

Het werk van de accountant verandert razendsnel. Waar vroeger terugkijken en adviseren op basis van algemene markttrends de standaard was, fungeert de accountant van vandaag als controller voor grote én kleine klanten. Hoe? Door de slimme inzet van data.