Consultancy voor Microsoft Power BI nodig?

Datalab is dé Power BI-expert. Laat onze consultants u ondersteunen. Zowel junior, medior als senior consultants tegen scherpe tarieven.

Microsoft PowerBI consultancy: drie keer hulp

Eenmalig advies of training

Heeft u specifieke vragen of behoefte aan een second opinion? Huur onze experts eenmalig in, al vanaf één dag. Ook voor een cursus Power BI door zeer ervaren instructeurs, op maat voor u en uw team.

Regelmatig advies

U bent regelmatig met PowerBI in de weer en wilt snel kunnen sparren over specifieke vragen. Middels een strippenkaart zet u onze experts in wanneer u dat nodig heeft.

Detachering & projectwerk

Een groot project vlot op de rails? Onze experts kunt u ook voor langere tijd inzetten.  Ideaal voor extra support of vervanging van een afwezige collega.

Of bel ons:  085–004 3875

Ondersteuning bij dashboards door ervaren Power BI Consultants

Onze aanpak

Over Power BI

Power BI is de BI-tool van Microsoft en is uitermate geschikt om snel dashboards te maken die voor uw gehele organisatie van belang kunnen zijn.

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface van Power BI en het feit dat er vrijwel geen programmeerervaring voor nodig is, is Power BI één van de populairste BI-tools op de markt.

Met Power BI Desktop is het ontzettend makkelijk om uw dashboards leesbaar en betrouwbaar op te bouwen. Vervolgens maakt Power BI Service het mogelijk om uw dashboards met uw hele organisatie, of slechts een deel daarvan, te delen. Zo weet u zeker dat uw organisatie altijd met één waarheid aan het werk is.

Met de experts van Datalab heeft u alles in handen een succes te maken van jw ambities met Power BI

…onze experts hebben ruime ervaring met vrijwel alle soorten dashboards. Of u nu met complexe DAX-queries werkt, een datawarehouse wilt koppelen of geodata-plugins wilt gebruiken. We werken dagelijks aan dashboards en apps die veel gebruikt worden.

Datalab is 100% onafhankelijk van cloud- en softwareleveranciers. Ons advies is gebaseerd op jouw behoeften en belangen.

...maar we doen nog veel meer

Een kritische blik op uw hele data-landschap? Cursussen en trainingen op maat voor u en uw collega’s? 

Wat uw vraag ook is, er is altijd een expert van Datalab die u helpt.

Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in om uw vragen te bespreken.

“Power BI is veruit de meest gebruikte dashboardtool in Nederland. Maar het kan lastig zijn om dashboards precies zo te maken, zoals jij wilt. Mijn collega's en ik helpen je graag.”
Harmen van der Veer
CTO bij Datalab

Of bel ons:  085–004 3875

Datalab is onafhankelijk van (software-) leveranciers: jouw belang staat voorop

Datagedreven werken start bij Datalab. Wij helpen met het opstarten, de technische realisatie en bij de implementatie. Datalab kijkt verder dan techniek alleen. Bedrijfsbrede adoptie -een data mindset bij alle medewerkers- zien wij als noodzaak om optimaal te profiteren van datagedreven werken. Ook kun je bij ons terecht voor opleiding & training. Wij stellen het belang van jouw organisatie voorop; wij zijn niet gebonden aan bepaalde softwareleveranciers. Samen met onze totaalaanpak onderscheidt Datalab zich hiermee van anderen op de markt. In korte tijd is ook jouw organisatie data-mature.