Consultancy voor datagedreven werken nodig?

Datalab is dé expert op het gebied van datagedreven werken. Laat onze consultants u ondersteunen. Zowel junior, medior als senior consultants tegen scherpe tarieven.

Datagedreven werken implementeren: drie keer hulp

Eenmalig advies of training

Heb je specifieke vragen of behoefte aan een second opinion? Huur onze experts eenmalig in, al vanaf één dag.

Regelmatig advies

Je bent al een eind op weg met datagedreven werken maar wilt  snel kunnen sparren over specifieke vragen. Middels een strippenkaart zet je onze experts in wanneer je dat nodig hebt.

Detachering & projectwerk

Een groot project vlot op de rails? Onze experts kun je ook voor langere tijd inzetten.  Ideaal voor extra support of vervanging van een afwezige collega.

Of bel ons:  085–004 3875

Advies & projectmanagement datagedreven werken

Onze aanpak

Over datagedreven werken

Datagedreven werken betekent dat uw organisatie data inzet bij het nemen van beslissingen en bij alle dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast bevordert datagedreven werken innovatie, doordat uw organisatie voortdurend blijft leren van uw data. Hierdoor wordt u organisatie flexibeler en concurrentiekrachtiger.

Maar datagedreven werken kijkt niet alleen naar buiten. Door datagedreven te werken helpt u uw bedrijf om de interne bedrijfsvoering te verbeteren door een altijd up-to-date beeld van uw KPI’s te hebben en kunt u uw klanten beter bedienen. Met gebruik van de juiste data begrijp u uw klantvraag immers beter.

Dit alles zorgt ervoor dat u door datagedreven te werken meer grip krijgt op uw organistie, u uw medewerkers maximaal ondersteunt en uw klanten optimaal bedient.

Met de experts van Datalab heeft u alles in handen een succes te maken van uw ambities met data

…onze experts hebben ruime ervaring met het implementeren van datagedreven werken in talloze organisaties, bij commerciële bedrijven, non-profits en overheidsorganisaties. Of u nu net begint met datagedreven werken of de bestaande implementatie tegen het licht wil houden, wij staan u bij met raad en daad. We helpen u met projectmanagement, techniek en mensen.

Datalab is 100% onafhankelijk van cloud- en softwareleveranciers. Ons advies is gebaseerd op uw behoeften en belangen.

...maar we doen nog veel meer

Een kritische blik op uw hele data-landschap? Cursussen en trainingen op maat voor u en uw collega’s? 

Wat uw vraag ook is, er is altijd een expert van Datalab die u helpt.

Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in om uw vragen te bespreken!

“Organisaties die niet datagedreven gaan werken hebben geen toekomst, daar zijn wij van overtuigd. Maar datagedreven werken is niet zomaar geregeld. Door een grondige aanpak en het vermijden van valkuilen maak jij je data-ambities waar. Mijn collega's en ik helpen je graag.”
Jeroen de Groot
Senior projectmanager & expert datagedreven werken bij Datalab

Of bel ons:  085–004 3875

Datalab is onafhankelijk van (software-) leveranciers: jouw belang staat voorop

Datagedreven werken start bij Datalab. Wij helpen met het opstarten, de technische realisatie en bij de implementatie. Datalab kijkt verder dan techniek alleen. Bedrijfsbrede adoptie -een data mindset bij alle medewerkers- zien wij als noodzaak om optimaal te profiteren van datagedreven werken. Ook kun je bij ons terecht voor opleiding & training. Wij stellen het belang van jouw organisatie voorop; wij zijn niet gebonden aan bepaalde softwareleveranciers. Samen met onze totaalaanpak onderscheidt Datalab zich hiermee van anderen op de markt. In korte tijd is ook jouw organisatie data-mature.