Datalab Studio: een alles-in-één oplossing voor uw data

U wilt aan de slag met data en daarvoor heeft u een data warehouse nodig. Maar u wilt ook met dashboards, BI en analytics aan de gang. En het metadata-management moet op orde zijn. Datalab Studio regelt alles in één keer.

Dit realiseert Datalab voor u

Een datawarehouse met alle data uit uw applicaties koppelbaar ontsloten

We ontsluiten uw bronnen in een centraal datawarehouse. Hierbij houden we ons uiteraard aan standaardconventies zodat iedereen direct met de data aan de slag kan.

Daarnaast zorgen we voor koppelvlakken binnen de datasets zodat al uw data uit al uw applicaties meteen combineer is voor diepe analyses.

Ook hebben we de mogelijkheid om kant-en-klare datasets klaar te zetten die passen bij uw organisatie en direct beschikbaar zijn voor al uw dashboards.

Een BI- en analytics-platform, met datacatalogus en dashboarding

Zodra de data ontsloten is kunt u dashboards bouwen en analyses uitvoeren. Door hoe Datalab Studio is opgebouwd zijn we 100% onafhankelijk van verschillende leveranciers. Alle tools zitten inbegrepen. Of u nu Power BI, Tableau of Metabase wilt gebruiken, met Datalab Studio zijn al deze tools gemakkelijk te combineren om zo tot de inzichten te komen waar u naar op zoek bent.

Ook tools waar meer programmeerkennis voor nodig is zijn zeer geschikt om te gebruiken in samenwerkig met Datalab Studio. Denk daarbij bijvoorbeeld aan analyses  en dashboards in bijvoorbeeld R of Python.

Trainingen & cursussen én een vaste contactpersoon voor ondersteuning op maat

Bij Datalab leggen we ook een hevige focus op het menselijke aspect van datagedreven werken. Daarom leiden we uw personeel op in het gebruik van Datalab Studio en eventuele extra tools als Power Bi of Metabase.

Wij hebben gemerkt dat datagedreven werken meer gaat leven in een organisatie als het voor mensen mogelijk is zélf met de data aan de slag te gaan. We kijken daarom goed naar de competenties binnen uw team en helpen waar nodig om deze te ontwikkelen.

Of bel ons:  085–004 3875

Een compleet BI- en analytics-platform inclusief datawarehouse

Datalab Studio biedt alles-in-één

Datalab Studio is de alles-in-één-oplossing voor al uw datavraagstukken. Datalab Studio integreert uw datawarehouse automatisch met een compleet BI- en analytics-platform zodat u snel met uw eigen data aan de slag kan en uw organisatie direct datagedreven kan werken.

Met Datalab Studio geven we u de mogelijkheid om direct te interacteren met uw eigen, schone en gestructureerde data. Zo kunt u meteen bezig met het bouwen van dashboards, het beantwoorden van urgente vragen of het onderzoeken van de trends in uw bedrijf.

Functionaliteiten

Eigenschappen

Voor uw gehele organisatie

Datalab Studio is gebouwd voor een brede verscheidenheid aan professionals. Niet iedereen die gebruik wil maken van het platform hoeft ervaring te hebben met coderen of precies te begrijpen hoe datawarehouses werken. Datalab Studio is juist zo gebouwd dat iedereen met de data aan de slag kan.

Binnen Datalab Studio is het mogelijk om uw eigen Power BI-dashboards te bouwen en uw eigen analyses te doen, maar het kan ook gebruikt worden voor dashboards die vanuit Datalab voor u gemaakt worden.

Met de combinatie van onze datacatalogus en Datalab Studio is het daarnaast mogelijk om ai te gebruiken om een snel overzicht te krijgen van verschillende kpi’s binnen uw organisatie. Benieuwd wie uw beste klanten zijn? Of in welk land uw beste medewerkers werken? Binnen Datalab Studio kunt u deze vragen gewoon stellen en heeft u geen programmeer-ervaring nodig om de antwoorden uit uw data te halen!               

Een blik op de mogelijkheden