Consultancy voor analytics, machine learning & ai nodig?

Datalab is dé analytics-expert. Laat onze consultants u ondersteunen. Zowel junior, medior als senior consultants tegen scherpe tarieven.

Analytics & ai consultancy: drie keer hulp

Eenmalig advies of training

Heeft u specifieke vragen of behoefte aan een second opinion? Huur onze experts eenmalig in, al vanaf één dag. Ook voor  cursussen en trainingen op het gebied van analytics, het  maken van modellen & ai.

Regelmatig advies

U bent regelmatig met analytics in de weer en wilt snel kunnen sparren over specifieke vragen. Middels een strippenkaart zet u onze experts in wanneer je dat nodig hebt.

Detachering & projectwerk

Een groot project vlot op de rails? Onze experts kunt u ook voor langere tijd inzetten.  Ideaal voor extra support of vervanging van een afwezige collega.

Of bel ons:  085–004 3875

Ondersteuning bij modellen, analytics & ai door ervaren consultants

Onze aanpak

Over analytics, machine learning & ai

Ai is naturlijk een term die tegenwoordig ontzettend veel in het nieuws is en gebruikt wordt, maar wat is ai nu eigenlijk en hoe kan het gebruikt worden binnen uw organisatie?

Om het helemaal plat te slaan is wat ai doet eigenlijk vrij simpel. Het leest enorme hoeveelheden data en gebruikt deze om tot inzichten te komen, teksten te schrijven, afbeeldingen te genereren of patronen te herkennen. Aangezien de hoeveelheden  beschikbare data soms zo ontzettend groot zijn dat het voor mensen niet meer te bevatten is kan ai u helpen om deze gigantische hoeveelheden data toch te gebruiken, om zo tot verschillende inzichten te komen. Zo helpt ai u bijvoorbeeld om complexe patronen te herkennen die voor het menselijk oog verborgen blijven. 

Met de experts van Datalab heeft u alles in handen een succes te maken van uw ambities met analytics

…onze experts hebben ruime ervaring met vrijwel alle soorten analytics, of het nu gaat om klassieke (econometrische) regressiemodellen, machine learning of ai. We werken dagelijks aan het ontwikkelen én implementeren van modellen.

Datalab is 100% onafhankelijk van cloud- en softwareleveranciers. Ons advies is gebaseerd op uw behoeften en belangen.

...maar we doen nog veel meer

Een kritische blik op uw hele data-landschap? Cursussen en trainingen op maat voor u en uw collega’s? 

Wat uw vraag ook is, er is altijd een expert van Datalab die u helpt.

Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in om uw vragen te bespreken.

“Analytics & ai zijn booming. Iedereen heeft het er over, maar het ontwikkelen van echt goede modellen is nog best lastig. Ook de gemaakte modellen inpassen in de systemen die er al zijn, is soms best een uitdaging. Mijn collega's en ik helpen je graag.”
Harmen van der Veer
CTO bij Datalab

Of bel ons:  085–004 3875

Datalab is onafhankelijk van (software-) leveranciers: jouw belang staat voorop

Datagedreven werken start bij Datalab. Wij helpen met het opstarten, de technische realisatie en bij de implementatie. Datalab kijkt verder dan techniek alleen. Bedrijfsbrede adoptie -een data mindset bij alle medewerkers- zien wij als noodzaak om optimaal te profiteren van datagedreven werken. Ook kun je bij ons terecht voor opleiding & training. Wij stellen het belang van jouw organisatie voorop; wij zijn niet gebonden aan bepaalde softwareleveranciers. Samen met onze totaalaanpak onderscheidt Datalab zich hiermee van anderen op de markt. In korte tijd is ook jouw organisatie data-mature.