Wij ontwikkelen al uw dashboards, analytics & ai-toepassingen.

Snel overzicht over en grip op uw organisatie.

Ons aanbod

Dashboards

Dashboards voor elke vraag

Een goed dashboard is informatief en nodigt uit tot regelmatig gebruik. Maar dat niet alleen: het signaleert actief, bijvoorbeeld per email, als er interessante ontwikkelen zijn.

U gebruikt ze om KPI’s te verkennen, trends te ontdekken en nieuwe inzichten over uw bedrijf te verkrijgen.

Modellen

Analytische modellen

Voorspellen van omzet, klantaanwas of voor uw branche relevante metrieken. Met op maat gemaakte modellen van Datalab krijgt u grip op de meest complexe vraagstukken.

Door nu alvast naar de toekomst te kijken kunt u de juiste beslissingen nemen voor uw organisatie op lange termijn.

ai

ai nuttig inzetten

Onze wereld wordt steeds verder geautomatiseerd via ai. Gebruik de kracht van tekstgeneratie of beeldherkenning voor uw vraagstukken.

Of verwerk gigantische hoeveelheden data om tot nieuwe inzichten te komen .Zo ontdekt u patronen en trends die u zelf niet waar zou nemen.

Dashboards, analytics & ai-toepassingen

Video afspelen

De juiste dataproducten voor uw organisatie

Dataproducten bestaan in vele soorten en maten en ze dienen allemaal hun eigen doel. Een dashboard is de perfecte tool om snel een oppervlakkig overzicht te krijgen van de huidige staat van de organisatie en trends te herkennen. Om vervolgens naar de toekomst te kijken is meer nodig. We gebruiken advanced analytics om mogelijke toekomstscenario’s te bepalen en voorspellen. Met de combinatie van deze twee soorten producten heeft u een helder beeld van de staat van uw organisatie en wat u de komende tijd kan verwachten.

Ai kan u helpen om deze processen te stroomlijnen en te verbeteren. Soms lukt het niet om zelf een helder patroon of een duidelijke trend te herkennen. Het kan zijn dat er teveel datapunten aanwezig zijn of dat er misschien externe factoren zijn waar u geen rekening mee heeft gehouden. Ai helpt u bij het herkennen van alle factoren door enorme hoeveelheden data tegelijk te analyseren.

Zo maakt u de juiste keuzes voor de toekomst van uw organisatie.