Consultancy voor de implementatie van Data Mesh nodig?

Datalab is dé Data Mesh-expert. Laat onze consultants u ondersteunen. Zowel junior, medior als senior consultants tegen scherpe tarieven.

Data mesh consultancy: drie keer hulp

Eenmalig advies of training

Heb je specifieke vragen of behoefte aan een second opinion? Huur onze experts eenmalig in, al vanaf één dag.

Regelmatig advies

Je bent al een eind op weg met data mesh maar wilt  snel kunnen sparren over specifieke vragen. Middels een strippenkaart zet je onze experts in wanneer je dat nodig hebt.

Detachering & projectwerk

Een groot project vlot op de rails? Onze experts kun je ook voor langere tijd inzetten.  Ideaal voor extra support of vervanging van een afwezige collega.

Of bel ons:  085–004 3875

Ondersteuning bij implementatie van Data Mesh door ervaren consultants

Onze aanpak

Over Data Mesh

Datamesh is een innovatieve aanpak in de wereld van data-architectuur. In essentie is het een gedistribueerd model waarin gegevensbronnen, systemen en applicaties worden verbonden tot een samenhangend, flexibel netwerk. Het integreert en deelt data naadloos over verschillende platforms en locaties, waardoor real-time samenwerking en toegang mogelijk is.

Datamesh vermindert afhankelijkheid van centrale datapunten en bevordert een gedecentraliseerde, schaalbare structuur. Dit resulteert in een veerkrachtig systeem dat snel kan reageren op veranderende eisen, waardoor organisaties efficiënter en flexibeler kunnen opereren in het moderne datalandschap.

Met de experts van Datalab heeft u alles in handen een succes te maken van uw ambities met data mesh

…onze experts hebben ruime ervaring met het implementeren van data meshes in talloze organisaties. Of u nu net begint met data mesh of de bestaande implementatie tegen het licht wil houden, wij staan u bij met raad en daad. We helpen u met projectmanagement, techniek en mensen.

Datalab is 100% onafhankelijk van cloud- en softwareleveranciers. Ons advies is gebaseerd op uw behoeften en belangen.

...maar we doen nog veel meer

Een kritische blik op jouw hele data-landschap? Cursussen en trainingen op maat voor u en uw collega’s? 

Wat uw vraag ook is, er is altijd een expert van Datalab die u helpt.

Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in om uw vragen te bespreken.

“Data meshes zijn een fantastische manier van datagedreven werken. Maar de implementatie er van is geen kleinigheid. Door een grondige aanpak en het vermijden van valkuilen maak jij je data-ambities waar. Mijn collega's en ik helpen je graag.”
Jeroen de Groot
Senior projectmanager & data mesh-expert bij Datalab

Of bel ons:  085–004 3875

Datalab is onafhankelijk van (software-) leveranciers: jouw belang staat voorop

Datagedreven werken start bij Datalab. Wij helpen met het opstarten, de technische realisatie en bij de implementatie. Datalab kijkt verder dan techniek alleen. Bedrijfsbrede adoptie -een data mindset bij alle medewerkers- zien wij als noodzaak om optimaal te profiteren van datagedreven werken. Ook kun je bij ons terecht voor opleiding & training. Wij stellen het belang van jouw organisatie voorop; wij zijn niet gebonden aan bepaalde softwareleveranciers. Samen met onze totaalaanpak onderscheidt Datalab zich hiermee van anderen op de markt. In korte tijd is ook jouw organisatie data-mature.