Consultancy voor R Shiny nodig?

Datalab is dé Shiny-expert. Laat onze consultants u ondersteunen. Zowel junior, medior als senior consultants tegen scherpe tarieven.
R Shiny logo

Shiny consultancy: drie keer hulp

Eenmalig advies of training

Heeft u specifieke vragen of behoefte aan een second opinion? Huur onze experts eenmalig in, al vanaf één dag. Ook voor een cursus Shiny door gecertificeerde instructeurs, op maat voor u en uw team.

Regelmatig advies

U bent regelmatig met Shiny in de weer en wilt snel kunnen sparren over specifieke vragen. Middels een strippenkaart zet u onze experts in wanneer je dat nodig hebt.

Detachering & projectwerk

Een groot project vlot op de rails? Onze experts kunt u ook voor langere tijd inzetten.  Ideaal voor extra support of vervanging van een afwezige collega.

Of bel ons:  085–004 3875

Ondersteuning bij dashboards door ervaren R Shiny Consultants

Onze aanpak

Over R Shiny

Shiny is een package dat beschikbaar is binnen programmeertaal R. Met Shiny is het relatief gemakkelijk om interactieve dashboards te maken die niet alleen bestaan om gelezen te worden, maar juist om actief gebruikt te worden.

Zo is het in Shiny bijvoorbeeld mogelijk om data (tijdelijk) ‘aan te passen’ om te zien wat dat zou doen met uw resultaten. Denk hierbij niet alleen aan sales-cijfers. Shiny kan ook gebruikt worden om, bijvoorbeeld, te kijken welke weersverwachting het meest gunstig is voor uw organisatie.

Shiny is de perfecte tool om dashboards in te ontwikkelen als u net verder wil gaan dan een standaard dashboards waar u alleen informatie uit kunt halen.

Met de experts van Datalab heeft u alles in handen een succes te maken van uw ambities met R Shiny

…onze experts hebben ruime ervaring met vrijwel alle soorten dashboards. Of u nu een complex framework als Golem, modules of maatwerk gebruikt. We werken dagelijks aan dashboards en apps die veel gebruikt worden. Onze experts zijn door Posit, de makers van Shiny, gecertificeerd.

Datalab is 100% onafhankelijk van cloud- en softwareleveranciers. Ons advies is gebaseerd op uw behoeften en belangen.

...maar we doen nog veel meer

Een kritische blik op uw hele data-landschap? Cursussen en trainingen op maat voor u en uw collega’s? 

Wat uw vraag ook is, er is altijd een expert van Datalab die u helpt.

Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in om uw vragen te bespreken.

“Shiny is een geweldige tool om perfecte dashboards en apps te ontwikkelen. Maar het kan ook lastig zijn om het precies werkend te krijgen zoals jij wil. Mijn collega's en ik helpen je graag.”
Harmen van der Veer
CTO & gecertificeerd Posit Shiny-instructeur bij Datalab

Of bel ons:  085–004 3875

Datalab is onafhankelijk van (software-) leveranciers: jouw belang staat voorop

Datagedreven werken start bij Datalab. Wij helpen met het opstarten, de technische realisatie en bij de implementatie. Datalab kijkt verder dan techniek alleen. Bedrijfsbrede adoptie -een data mindset bij alle medewerkers- zien wij als noodzaak om optimaal te profiteren van datagedreven werken. Ook kun je bij ons terecht voor opleiding & training. Wij stellen het belang van jouw organisatie voorop; wij zijn niet gebonden aan bepaalde softwareleveranciers. Samen met onze totaalaanpak onderscheidt Datalab zich hiermee van anderen op de markt. In korte tijd is ook jouw organisatie data-mature.