Bent u de datagedreven accountant van de toekomst?

Centraliseer data, automatiseer processen en enthousiasmeer uw klanten met functionele dashboards. Eenvoudig met Datalab Accountancy Studio.

Ons aanbod

Snelle start

1,50per boekhouding/maand
 • Perfect voor samenstelkantoren die gegevens uit alle boekhoudingen willen gebruiken en/of combineren
 • Verbeter uw interne processen door kant-en-klare dashboards die relevante signalen over uw klanten tonen
 • Ontwikkel zelf dashboards op maat voor uw klanten, op basis van veel templates en met ondersteuning van Datalab
 • Al vanaf 300 boekhoudingen - bij grote aantallen interessante staffelkortingen

Volledig

v.a. € 3,00per boekhouding/maand
 • Perfect voor full-service kantoren; koppel ook de systemen van uw klanten
 • Combineer data uit alle denkbare systemen, ook die van uw klanten, zodat uw advies 100% op maat is
 • Ontwikkel een geheel nieuwe vorm van dienstverlening voor uw klanten middels uw eigen dashboarding/BI-team
 • Al vanaf 300 boekhoudingen - bij grote aantallen interessante staffelkortingen
 • Voeg al uw fiscale gegevens toe aan het datawarehouse
 • Facturatiegegevens inbegrepen
 • Koppel ook secundaire applicaties van uw klant aan het datawarehouse
 • Extra support door een data-expert van Datalab

Hoe Datalab Accountancy Studio u helpt

Verbeter uw interne processen

Maak interne dashboards en automatiseer terugkerende taken. U krijgt een goed overzicht over openstaande posten, zelfs als hiervoor consolidaties tussen administraties in verschillende boekhoudsystemen nodig zijn.

BTW-rondrekening? Een peulenschil. Overzicht over openstaande posten in salarisadministratie en boekhouding? Zo geregeld.

Geheel nieuwe vormen van dienstverlening

Als accountant bent u vrijwel zonder uitzondering de belangrijkste adviseur van uw klant. Gebruik uw kennis om dashboards voor uw klanten geheel naar hun wensen te maken. Gebruik daarbij ook data uit interne systemen van uw klanten voor 360° zicht.

Uw inhoudelijke kennis overdragen middels moderne technieken: zo loopt u als account voorop en is uw meerwaarde meteen duidelijk.

Maak het contact met uw klanten waardevoller

Waarschijnlijk mailt u regelmatig met uw klanten, mogelijk zelfs met een nieuwsbrief. Daarin stopt u veel tijd. Zorg er voor dat uw mailings en andere contactmomenten altijd passend zijn voor de situatie van uw klant.

U kunt eenvoudig signalen uit uw (loon)administraties gebruiken om, zonder extra bijhoudwerk, snel te zien welke klanten een leaseauto hebben, of waar de rc-positie uit de pas loopt.

Klaar voor de toekomst, bijvoorbeeld voor SDG’s

De wereld om ons heen verandert snel. Uw taken worden fors uitgebreid. Denk alleen al aan de Sustainable Development Goals (SDGs) waar u uw klanten aan moet gaan toetsen. Dit brengt veel werk met zich mee: een kans maar ook een uitdaging.

Gebruik data op slimme manieren zodat u veel van dit werk kunt wegautomatiseren. Schaarste op de arbeidsmarkt? Geen probleem!

Datalab kent de branche van binnenuit

Datalab werkt al jaren samen met ervaren en innovatieve partijen binnen de branche zoals Van Wezel en Multegra. Dankzij deze samenwerkingen hebben we de sector van binnen uit compleet leren kennen. We zijn ons bewust van de soorten problemen die zich voordoen binnen uw kantoor en hebben de meeste oplossingen al voor u klaar liggen.
 

Ook zijn wij partner van Exact Online en Nmbrs. Omdat wij deze en soortgelijke applicaties al veelvuldig ontsloten hebben weten we welke data relevant is.

Aan de ene kant onze samenwerking met meerdere grote partijen binnen de branche en aan de andere kant onze ruime ervaringen met applicaties die veel binnen de sector gebruikt worden is voor ons de perfecte combinatie om uw  kantoor te helpen om de stap naar de toekomst te zetten.

Wij zijn partner van o.a.