Al uw zaadveredelingsdata gecentralisseerd en koppelbaar ontsloten?

Datalab is expert op het gebied van het ontsluiten van E-Brida. Met gebruik van onze kennis van de software ontsluiten we al uw zaadveredelingsdata.

Uw E-Brida data klaar voor gebruik

Ontsluiten

E-brida is een ontzettend grote en uitgebreide applicatie. Door onze uitgebreide ervaring met en kennis van E-Brida kunnen wij uw data veilig en robuust voor u ontsluiten.

Gestrucureerd en koppelbaar

De ontsloten data slaan we vervolgens voor u op, op een plek waar u er goed bij kan. Dankzij het goed uitgewerkt ontsluitingsproces wordt al uw data gestructureerd en is het goed koppelbaar met andere applicaties.

Direct inzicht

Omdat wij al veel ervaring hebben met het werken met E-Brida kunnen wij u direct helpen om met de data te werken. Wij kunnen goed functionerende dashboards en analyses voor u ontwikkelen op basis van uw E-Brida data.

Of bel ons:  085–004 3875

Uw data uit E-Brida optimaal benutten

Onze aanpak

Over E-Brida

E-brida is een geavanceerde veredelingssoftware, ontwikkeld om de efficiëntie en effectiviteit van veredelingsprocessen in de landbouwsector te optimaliseren. Deze state-of-the-art tool is essentieel voor zaadveredelingsbedrijven en onderzoeksinstellingen die streven naar innovatie in gewasontwikkeling. Met E-brida kunnen gebruikers complexe genetische informatie en proefresultaten beheren, analyseren en visualiseren, wat cruciaal is voor het versnellen van de ontwikkeling van nieuwe, robuustere gewasvariëteiten.

De software onderscheidt zich door zijn gebruikersvriendelijke interface en krachtige data-integratiecapaciteiten, waardoor wetenschappers en veredelaars nauwkeurige voorspellingen kunnen doen over gewaseigenschappen. E-brida ondersteunt ook samenwerking en gegevensdeling tussen teams en locaties, wat essentieel is in de wereldwijde landbouwsector. Door E-brida te gebruiken, kunnen organisaties hun veredelingsstrategieën verbeteren, de time-to-market voor nieuwe gewassen verkorten en bijdragen aan de duurzaamheid en voedselzekerheid wereldwijd. Door uw E-Brida data met Datalab te ontsluiten krijgt u het perfecte inzicht in alle data die in E-Brida aanwezig is.

Met de experts van Datalab heeft u alles in handen een succes te maken van uw ambities met data

…onze experts hebben ruime ervaring met het implementeren van ontsluiten van data en de stappen die daarop volgen in talloze organisaties, bij commerciële bedrijven, non-profits en overheidsorganisaties. Of u nu net begint met datagedreven werken of de bestaande implementatie tegen het licht wil houden, wij staan u bij met raad en daad. We helpen u met projectmanagement, techniek en mensen.

Datalab is 100% onafhankelijk van cloud- en softwareleveranciers. Ons advies is gebaseerd op uw behoeften en belangen.

...maar we doen nog veel meer

Een kritische blik op uw hele data-landschap? Cursussen en trainingen op maat voor u en uw collega’s? 

Wat uw vraag ook is, er is altijd een expert van Datalab die u helpt.

Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in om uw vragen te bespreken!