Welkomdienstendatawarehouses → Bron: Meta

Al uw data van Meta gecentralisseerd en koppelbaar voor u ontsloten?

Veel bedrijven gebruiken de functionaliteiten van Meta om online advertenties te plaatsen op Facebook of Instagram. Met behulp van Datalab koppelt u die data gemakkelijk aan data uit andere applicaties.

Alle Meta-data klaar voor gebruik

Ontsluiten

Adverteert u op Facebook of Instagram? Dan maakt u daarvoor gebruik van de applicaties van Meta. Datalab haalt de data uit deze applicaties voor u op.

Gestrucureerd en koppelbaar

De data die we ontsluiten slaan we vervolgens gestructureerd en koppelbaar voor u op. Zo kunt u de data ook koppelen aan uw andere applicaties.

Direct inzicht

Datalab heeft brede ervaring met het werken met data uit Meta. Hierdoor kunnen wij u helpen om direct dashboards of analyses op te zetten die u kunt gebruiken voor de besluiten waar uw organisatie voor staat.

Of bel ons:  085–004 3875

De data van Meta optimaal benutten

Onze aanpak

Over Meta

Meta, voorheen bekend als Facebook, is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf dat een breed scala aan sociale media- en technologiediensten aanbiedt. Als pionier in de digitale wereld heeft Meta een enorme hoeveelheid gegevens en inzichten verzameld over gebruikersgedrag, online interacties en trends op sociale platforms. Het benutten van Meta-gegevens door een gespecialiseerde partner zoals Datalab kan aanzienlijke waarde toevoegen aan uw organisatie.

Met expertise in gegevensintegratie en -analyse kan Datalab helpen bij het ontcijferen van complexe sociale-mediagegevens en het vertalen ervan naar waardevolle inzichten voor diverse zakelijke toepassingen. Of het nu gaat om het verbeteren van marketingstrategieën, het begrijpen van klantgedrag, of het optimaliseren van online aanwezigheid, Datalab’s diensten vergroten de impact van Meta-gegevens.

Het begrijpen van gebruikersgedrag op Meta-platforms kan organisaties helpen bij het vormgeven van doelgerichte campagnes, het identificeren van trends in consumentengedrag en het aanpassen van strategieën aan de snel veranderende digitale omgeving. Datalab fungeert als een schakel tussen de uitgebreide gegevensbronnen van Meta en praktische toepassingen binnen uw organisatie, waardoor uw bedrijf beter gepositioneerd is om te profiteren van de mogelijkheden die de digitale wereld te bieden heeft.

Met de experts van Datalab heeft u alles in handen een succes te maken van uw ambities met data

…onze experts hebben ruime ervaring met het implementeren van ontsluiten van data en de stappen die daarop volgen in talloze organisaties, bij commerciële bedrijven, non-profits en overheidsorganisaties. Of u nu net begint met datagedreven werken of de bestaande implementatie tegen het licht wil houden, wij staan u bij met raad en daad. We helpen u met projectmanagement, techniek en mensen.

Datalab is 100% onafhankelijk van cloud- en softwareleveranciers. Ons advies is gebaseerd op uw behoeften en belangen.

...maar we doen nog veel meer

Een kritische blik op uw hele data-landschap? Cursussen en trainingen op maat voor u en uw collega’s? 

Wat uw vraag ook is, er is altijd een expert van Datalab die u helpt.

Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in om uw vragen te bespreken!