Al uw data van Google Ads gecentralisseerd en koppelbaar voor u ontsloten?

Draait u ook advertentiecampagnes via Google Ads? Dan heeft u een schat aan data klaarstaan! Datalab helpt u om deze data benaderbaar en werkbaar te maken.

Alle Google Ads-data klaar voor gebruik

Ontsluiten

Ontzettend veel bedrijven maken reclame op Google via Google Ads. Hierdoor slaat Google Ads een grote hoeveelheid data op. Datalab kan u helpen om met deze data te werken door deze voor u te ontsluiten.

Gestrucureerd en koppelbaar

De data die we ontsluiten slaan we vervolgens gestructureerd en koppelbaar voor u op. Zo kunt u de data ook koppelen aan uw andere applicaties.

Direct inzicht

Datalab heeft brede ervaring met het werken met data uit Google Ads. Hierdoor kunnen wij u helpen om direct dashboards of analyses op te zetten die u kunt gebruiken voor de besluiten waar uw organisatie voor staat.

Of bel ons:  085–004 3875

De data van Google Ads optimaal benutten

Onze aanpak

Over Google-Ads

Google Ads, een dienst van Google, is een belangrijk platform voor online adverteren, waarmee bedrijven gerichte advertenties kunnen tonen aan gebruikers die actief op zoek zijn naar relevante producten of diensten. Als een prominent speler in de digitale marketingwereld, biedt Google Ads waardevolle inzichten in advertentieprestaties, zoekgedrag en markttrends. Het benutten van Google Ads-gegevens door een gespecialiseerde partner zoals Datalab kan aanzienlijke waarde toevoegen aan uw organisatie.

Met expertise in gegevensintegratie en -analyse kan Datalab helpen bij het interpreteren van complexe advertentiegegevens en het vertalen ervan naar bruikbare inzichten voor diverse zakelijke doeleinden. Of het nu gaat om het optimaliseren van advertentiebudgetten, het begrijpen van de effectiviteit van campagnes of het identificeren van nieuwe kansen op de markt, Datalab’s diensten vergroten de impact van Google Ads-gegevens.

Het begrijpen van gebruikersinteracties en conversiepaden op het Google Ads-platform stelt organisaties in staat om doelgerichte marketingstrategieën te ontwikkelen, de return on investment te verbeteren en de algehele online zichtbaarheid te versterken. Datalab fungeert als een schakel tussen de uitgebreide gegevensbronnen van Google Ads en praktische toepassingen binnen uw organisatie, waardoor uw bedrijf beter gepositioneerd is om te profiteren van de mogelijkheden van online adverteren.

Met de experts van Datalab heeft u alles in handen een succes te maken van uw ambities met data

…onze experts hebben ruime ervaring met het implementeren van ontsluiten van data en de stappen die daarop volgen in talloze organisaties, bij commerciële bedrijven, non-profits en overheidsorganisaties. Of u nu net begint met datagedreven werken of de bestaande implementatie tegen het licht wil houden, wij staan u bij met raad en daad. We helpen u met projectmanagement, techniek en mensen.

Datalab is 100% onafhankelijk van cloud- en softwareleveranciers. Ons advies is gebaseerd op uw behoeften en belangen.

...maar we doen nog veel meer

Een kritische blik op uw hele data-landschap? Cursussen en trainingen op maat voor u en uw collega’s? 

Wat uw vraag ook is, er is altijd een expert van Datalab die u helpt.

Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in om uw vragen te bespreken!