Al uw data van Shopify gecentralisseerd en koppelbaar voor u ontsloten?

Shopify is een van de grootste online e-commerce platforms van de wereld. Iedere organisatie die gebruik maakt van Shopify bouwt daarmee een schat aan data op. Datalab helpt u om die data beschikbaar en benaderbaar te maken.

Alle Shopify-data klaar voor gebruik

Ontsluiten

Shopify is een compleet handelsplatform voor de e-commerce van bedrijven. Bij Datalab ontsluiten wij de data uit uw Shopify omgeving op zo’n manier dat u er zelf mee aan het werk kunt.

Gestrucureerd en koppelbaar

De data die we ontsluiten slaan we vervolgens gestructureerd en koppelbaar voor u op. Zo kunt u de data ook koppelen aan uw andere applicaties.

Direct inzicht

Datalab heeft brede ervaring met het werken met data uit Shopify. Hierdoor kunnen wij u helpen om direct dashboards of analyses op te zetten die u kunt gebruiken voor de besluiten waar uw organisatie voor staat.

Of bel ons:  085–004 3875

De data van Shopify optimaal benutten

Onze aanpak

Over Shopify

Shopify is een toonaangevend e-commerceplatform dat bedrijven in staat stelt om online winkels te creëren, te beheren en te laten groeien. Als een veelgebruikt platform biedt Shopify waardevolle gegevens over online transacties, klantgedrag en winkelprestaties. Het benutten van Shopify-gegevens door een gespecialiseerde partner zoals Datalab kan aanzienlijke waarde toevoegen aan uw organisatie.

Met expertise in gegevensintegratie en -analyse kan Datalab helpen bij het ontcijferen van complexe e-commercegegevens en het vertalen ervan naar bruikbare inzichten voor diverse zakelijke toepassingen. Of het nu gaat om het optimaliseren van de gebruikerservaring in uw online winkel, het aanpassen van productstrategieën of het begrijpen van koopgedrag, Datalab’s diensten vergroten de impact van Shopify-gegevens.

Het begrijpen van online transacties en klantinteracties op het Shopify-platform stelt organisaties in staat om datagestuurde beslissingen te nemen, marketinginspanningen te verbeteren en de algehele prestaties van hun e-commerceactiviteiten te versterken. Datalab fungeert als een schakel tussen de uitgebreide gegevensbronnen van Shopify en praktische toepassingen binnen uw organisatie, waardoor uw bedrijf beter in staat is om te profiteren van de mogelijkheden van e-commerceoptimalisatie.

Met de experts van Datalab heeft u alles in handen een succes te maken van uw ambities met data

…onze experts hebben ruime ervaring met het implementeren van ontsluiten van data en de stappen die daarop volgen in talloze organisaties, bij commerciële bedrijven, non-profits en overheidsorganisaties. Of u nu net begint met datagedreven werken of de bestaande implementatie tegen het licht wil houden, wij staan u bij met raad en daad. We helpen u met projectmanagement, techniek en mensen.

Datalab is 100% onafhankelijk van cloud- en softwareleveranciers. Ons advies is gebaseerd op uw behoeften en belangen.

...maar we doen nog veel meer

Een kritische blik op uw hele data-landschap? Cursussen en trainingen op maat voor u en uw collega’s? 

Wat uw vraag ook is, er is altijd een expert van Datalab die u helpt.

Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in om uw vragen te bespreken!