Al uw data van bol.com gecentralisseerd en koppelbaar voor u ontsloten?

Als u ons online retailer uw producten verkoopt via Bol.com levert dat een grote hoeveelheid (vaak onbenutte) data op. Datalab kan u helpen om deze data effectief in te zetten

Alle Bol-data klaar voor gebruik

Ontsluiten

Verkoopt u uw producten via Bol.com? Dan is er waarschijnlijk een schat van data opgebouwd binnen uw Bol.com-omgeving over uw verkopen. Wij kunnen deze voor u ontsluiten.

Gestrucureerd en koppelbaar

De data die we ontsluiten slaan we vervolgens gestructureerd en koppelbaar voor u op. Zo kunt u de data ook koppelen aan uw andere applicaties zoals een CRM- of orderpick-applicatie.

Direct inzicht

Doordat Datalab veel ervaring heeft met het ontsluiten van de data uit Bol.com, kunnen wij u direct helpen om de eerste inzichten uit uw data te krijgen. Wij kunnen onder andere dashboards en analyses voor u ontwikkelen.

Of bel ons:  085–004 3875

De data van Bol.com optimaal benutten

Onze aanpak

Over Bol.com

Bol.com is een van de grootste en meest populaire e-commerce platforms in Nederland en België, bekend om zijn uitgebreide assortiment en gebruiksvriendelijke winkelervaring. Het biedt een enorme variëteit aan producten, van boeken en elektronica tot huishoudelijke artikelen en kleding. Bol.com onderscheidt zich door zijn klantgerichte service, snelle leveringen en een naadloze online winkelervaring.

De intgratie van uw bedrijfsdata met Bol.com door een expert zoals Datalab kan substantiële waarde toevoegen aan uw organisatie. Datalab’s expertise in data-analyse en -integratie kan helpen bij het optimaliseren van uw productlijsten, prijsstrategieën en klantgerichte marketing op Bol.com. Dit leidt tot een verhoogde zichtbaarheid en verkoopkansen in een zeer concurrerende markt. Bovendien kan de door Datalab ontsloten data inzicht in klantgedrag en markttrends opleveren en zo bijdragen aan betere besluitvorming en strategische planning voor uw bedrijf.

Met de experts van Datalab heeft u alles in handen een succes te maken van uw ambities met data

…onze experts hebben ruime ervaring met het implementeren van ontsluiten van data en de stappen die daarop volgen in talloze organisaties, bij commerciële bedrijven, non-profits en overheidsorganisaties. Of u nu net begint met datagedreven werken of de bestaande implementatie tegen het licht wil houden, wij staan u bij met raad en daad. We helpen u met projectmanagement, techniek en mensen.

Datalab is 100% onafhankelijk van cloud- en softwareleveranciers. Ons advies is gebaseerd op uw behoeften en belangen.

...maar we doen nog veel meer

Een kritische blik op uw hele data-landschap? Cursussen en trainingen op maat voor u en uw collega’s? 

Wat uw vraag ook is, er is altijd een expert van Datalab die u helpt.

Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in om uw vragen te bespreken!