Welkomdienstendatawarehouses → Bron: Nmbrs

Bent u klaar om uw loondadministratie gestructureerd en koppelbaar te ontsluiten?

Datalab is expert op het gebied van het ontsluiten van de data uit Nmbrs. Dankzij onze uitgebreide ervaring zijn we dan ook partner van Nmbrs.

Datalab is partner van

Uw Nmbrs data klaar voor gebruik

Ontsluiten

Het is ontzettend waardevol om uw loonadministratie te ontsluiten. Bij Datalab zorgen we ervoor dat we alle gewenste data veilig en robuust voor u ontsluiten.

Gestrucureerd en koppelbaar

Wij zorgen ervoor dat uw data goed gestructureerd wordt zodat uw team ermee  bezig kan. Daarnaast verzekeren wij u ervan dat uw data gekoppeld kan worden aan uw andere systemen zoals Exact Online of uw CRM-systeem

Direct inzicht

Wij ontsluiten niet alleen uw data voor u, maar helpen u ook om direct inzicht te verkrijgen. We kunnen dashboards of analyses voor u opstellen, of de data zo prepareren dat u dat met gemak zelf kunt.

Of bel ons:  085–004 3875

Uw data uit Nmbrs optimaal benutten

Onze aanpak

Over Nmbrs

Nmbrs is een innovatieve HR- en payrollsoftware, speciaal ontworpen voor zowel kleine als middelgrote bedrijven. Deze cloudgebaseerde oplossing transformeert de manier waarop organisaties hun personeelszaken beheren. Nmbrs onderscheidt zich door zijn gebruiksvriendelijke interface en automatiseringsmogelijkheden, waarmee HR-processen zoals salarisadministratie, verlof- en afwezigheidsbeheer en rapportage efficiënt worden gestroomlijnd. 

De software biedt geavanceerde functies voor zowel werknemers als HR-managers, waaronder zelfbedieningsportalen en real-time inzicht in HR-gegevens. Nmbrs is flexibel en schaalbaar, waardoor het meegroeit met uw bedrijf. Het ondersteunt ook compliance met lokale regelgeving, wat zorgt voor een zorgeloze payroll-ervaring. Door uw Nmbrs-data met Datalab te ontsluiten krijgt u toegang tot al deze informatie en kunt u hem goed koppelen aan uw andere databronnen.

Met de experts van Datalab heeft u alles in handen een succes te maken van uw ambities met data

…onze experts hebben ruime ervaring met het implementeren van ontsluiten van data en de stappen die daarop volgen in talloze organisaties, bij commerciële bedrijven, non-profits en overheidsorganisaties. Of u nu net begint met datagedreven werken of de bestaande implementatie tegen het licht wil houden, wij staan u bij met raad en daad. We helpen u met projectmanagement, techniek en mensen.

Datalab is 100% onafhankelijk van cloud- en softwareleveranciers. Ons advies is gebaseerd op uw behoeften en belangen.

...maar we doen nog veel meer

Een kritische blik op uw hele data-landschap? Cursussen en trainingen op maat voor u en uw collega’s? 

Wat uw vraag ook is, er is altijd een expert van Datalab die u helpt.

Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in om uw vragen te bespreken!

Wij zijn van alle markten thuis

Talloze organisaties vertrouwen op Datalab om hun data-ambities te realiseren. Van franchiseketens, zaadveredelaars, accountants, (levensmiddelen)producenten, retailers, overheden tot medische organisaties. Wij snappen data, u snapt uw organisatie. Door samen te werken halen we maximale waarde uit uw data.

Voor bedrijven in de accountancy hebben we kant-en-klare oplossingen:

Datagedreven accountancy

Het werk van de accountant verandert razendsnel. Waar vroeger terugkijken en adviseren op basis van algemene markttrends de standaard was, fungeert de accountant van vandaag als controller voor grote én kleine klanten. Hoe? Door de slimme inzet van data.