Al uw data van Google Analytics gecentralisseerd en koppelbaar voor u ontsloten?

Maakt u gebruik van Google Analytics om het gedrag van de bezoekers van uw website(s) te monitoren? Dan bezit u een grote hoeveelheid data! Datalab helpt u om deze data te gebruiken in uw bedrijfsvoering.

Alle Google Analytics-data klaar voor gebruik

Ontsluiten

Google Analytics kijkt naar het gedrag van de bezoekers van uw website, wanneer zij op uw website aanwezig zijn. Datalab kan deze data voor u ontsluiten, zodat u het kunt gebruiken bij de besluiten die in uw organisatie genomen moeten worden.

Gestrucureerd en koppelbaar

De data die we ontsluiten slaan we vervolgens gestructureerd en koppelbaar voor u op. Zo kunt u de data ook koppelen aan uw andere applicaties.

Direct inzicht

Datalab heeft brede ervaring met het werken met data uit Google Analytics. Hierdoor kunnen wij u helpen om direct dashboards of analyses op te zetten die u kunt gebruiken voor de besluiten waar uw organisatie voor staat.

Of bel ons:  085–004 3875

De data van Google Analytics optimaal benutten

Onze aanpak

Over Google-Analytics

Google Analytics, een dienst van Google, is een krachtig webanalyseplatform dat gedetailleerde inzichten biedt in het gedrag van websitebezoekers, de prestaties van online content en de effectiviteit van marketingcampagnes. Als een essentieel instrument voor digitale marketeers en websitebeheerders, biedt Google Analytics waardevolle gegevens die organisaties kunnen helpen bij het optimaliseren van hun online aanwezigheid. Het benutten van Google Analytics-gegevens door een gespecialiseerde partner zoals Datalab kan aanzienlijke waarde toevoegen aan uw organisatie.

Met expertise in gegevensintegratie en -analyse kan Datalab helpen bij het ontcijferen van complexe webanalysegegevens en het vertalen ervan naar bruikbare inzichten voor diverse zakelijke toepassingen. Of het nu gaat om het verbeteren van de gebruikerservaring op uw website, het aanpassen van contentstrategieën, of het begrijpen van conversiepaden, Datalab’s diensten vergroten de impact van Google Analytics-gegevens.

Door het begrijpen van het online gedrag van gebruikers stelt Google Analytics organisaties in staat om datagestuurde beslissingen te nemen, marketingstrategieën te optimaliseren en de algehele prestaties van hun digitale activiteiten te verbeteren. Datalab fungeert als een brug tussen de uitgebreide gegevensbronnen van Google Analytics en praktische toepassingen binnen uw organisatie, waardoor uw bedrijf beter in staat is om te profiteren van de mogelijkheden van webanalyse.

Met de experts van Datalab heeft u alles in handen een succes te maken van uw ambities met data

…onze experts hebben ruime ervaring met het implementeren van ontsluiten van data en de stappen die daarop volgen in talloze organisaties, bij commerciële bedrijven, non-profits en overheidsorganisaties. Of u nu net begint met datagedreven werken of de bestaande implementatie tegen het licht wil houden, wij staan u bij met raad en daad. We helpen u met projectmanagement, techniek en mensen.

Datalab is 100% onafhankelijk van cloud- en softwareleveranciers. Ons advies is gebaseerd op uw behoeften en belangen.

...maar we doen nog veel meer

Een kritische blik op uw hele data-landschap? Cursussen en trainingen op maat voor u en uw collega’s? 

Wat uw vraag ook is, er is altijd een expert van Datalab die u helpt.

Plan vandaag nog een vrijblijvende afspraak in om uw vragen te bespreken!