Is uw accountantskantoor klaar voor de toekomst?

Datalab organiseert een hands-on praktijkmiddag voor en door accountants. Ontdek aan de hand van case studies hoe u data science kunt inzetten.​
Donderdag 29 februari, 13.30 - 17.00, Spoorwegmuseum Utrecht. Deelname is kosteloos.

Het programma

Data-experts van Datalab, accountants en deskundigen spreken over de volgende onderwerpen:
1

Waarom datagedreven werken in de accountancy?

2

Case study: Van Wezel Accountants & een nieuw data warehouse

3

Hoe pak je de techniek aan zodat deze klaar is voor de (ai-)toekomst?

Donderdag 29 februari 2024 13.30 - 17.00 (aansluitend netwerkborrel), Spoorwegmuseum Utrecht.

Voor en door accountants

De Ronde Tafel voor Accountants staat in het teken van datagedreven werken in de accountancy-branche.

Accountancy staat onder druk: weinig instroom van nieuwe accountants, veel vraag, meer taken. Personeel staat onder druk om meer te doen in minder tijd. Tegelijkertijd staat de wereld niet stil. De stormachtige opkomst van ai, discussies over privacy en data-eigenaarschap.

Hoe beïnvloedt (het gebruik van) data de toekomst van de moderne acccountant? Dit is het thema van de Ronde Tafel.

Gratis, maar waardevol

Datalab organiseert Ronde Tafels voor verschillende sectoren, waaronder accountancy en retail. Op een centrale locatie (het Spoorwegmuseum te Utrecht) komen experts en geïnteresseerden samen.
 
De Ronde Tafels zijn nadrukkelijk geen commercieel verkooppraatje. Het zijn bijeenkomsten waarin de experts van Datalab, samen met gebruikers uit de praktijk, hun ervaringen delen met elkaar en andere geïnteresseerden.
 
De bijeenkomst is geslaagd als u geïnspireerd over de mogelijkheden én met interessante nieuwe contacten naar huis gaat.

Ja, ik kom graag!

Ja, ik kom gratis naar de Praktijkmiddag Accountancy op donderdag 29 februari 2024 in het Spoorwegmuseum.

  • Aanmelding

Uw gegevens

Datalab kent uw branche​

Datagedreven werken start bij Datalab. Wij helpen met het opstarten, de technische realisatie en bij de implementatie. Datalab kijkt verder dan techniek alleen. Bedrijfsbrede adoptie -een data mindset bij alle medewerkers- zien wij als noodzaak om optimaal te profiteren van datagedreven werken. Ook kun je bij ons terecht voor opleiding & training.

Wij zijn partner van onder andere Exact Software en Nmbrs. Wij ontsluiten veelvuldig soortgelijke applicaties en weten daarom welke data echt relevant is. Onze ervaring met de meestgebruikte applicaties in combinatie met onze samenwerking met diverse accountancykantoren zorgt ervoor dat wij de perfecte mix in huis hebben om ook uw kantoor te helpen naar een datagedreven en zekere toekomst. Natuurlijk ontsluiten we ook data uit alle andere gangbare boekhoud-, loonadministratie- en crm-pakketten.