Heeft u als retailer écht grip?

Datalab organiseert een hands-on praktijkmiddag voor en door retailers. Ontdek aan de hand van case studies hoe u data science kunt inzetten. Voor overzicht, inzicht en grip.

Vrijdagmiddag 7 juni in het Spoorwegmuseum te Utrecht.
Deelname is kosteloos.

Het programma

Data-experts van Datalab, retailers en deskundigen spreken over de volgende onderwerpen:

1

Hoe krijgt u grip door data uit al uw systemen te combineren?

2

Case study: de (online) retailer & een
het data warehouse

3

De invloed van ai op data-analyse in de retail, in de nabije toekomst.

Vrijdagmiddag 7 juni, Spoorwegmuseum Utrecht.

Voor en door retailers

De Ronde Tafel voor (online) retailers staat in het teken van bronoverstijgend overzicht voor maximale grip op de interne processen.

De retailbranche kenmerkt zich door hevige concurrentie. Scherp inkopen, optimale logistiek en gezonde marges bepalen het succes. Om scherp aan de wind te kunnen varen, is gedetailleerd overzicht een voorwaarde. Dit vereist een applicatie-overstijgend overzicht. Het combineren van data is dé manier, want dat verschaft overzicht en dus ook grip op de organisatie. Overzicht op voorraden, marges en (interne) kosten, op klantprofielen, op eigenlijk alles wat er toe doet. Overzicht brengt grip en rust om de juiste koers uit te zetten en te blijven varen. 

Hoe kunt u uw datahuishouding zo inrichten dat het waarde toevoegt en geen hoofdbrekers oplevert? Dit is het thema van de Ronde Tafel.

Kosteloos maar waardevol

Datalab organiseert regelmatig Ronde Tafels voor diverse branches. Op een centrale en aantrekkelijke locatie -het Spoorwegmuseum in Utrecht- komen experts en geïnteresseerden samen om interactief onderwerpen rondom datagedreven ondernemen, te bespreken.

De Ronde Tafels hebben geen commerciële maar een inhoudelijke doelstelling. Het zijn bijeenkomsten waarin de experts van Datalab, samen met gebruikers uit de praktijk, ervaringen delen met elkaar en andere geïnteresseerden. Alleen genodigden hebben toegang. 

De bijeenkomst is geslaagd als u geïnspireerd over mogelijkheden én met interessante nieuwe contacten naar huis gaat.

Ja, ik kom graag!

Ja, ik kom gratis naar de Ronde Tafel Retail op vrijdagmiddag 7 juni 2024 in het Spoorwegmuseum.

  • Aanmelding

Uw gegevens