Echt grip op uw organisatie? Bundel datastromen en krijg diepgaand inzicht

Datalab Studio voor inzicht en maximale grip

Stelt u zich eens voor...

...realiseer het samen met Datalab

Foutloos en actueel

Door slimme koppelingen die geautomatiseerd data verversen, beschikt u altijd over de juiste informatie. Altijd actueel, weergegeven op  de manier zoals u dat wenst. Sturen moet gaan over visie, niet over de juiste data.
“Het grootste voordeel van Datalab Studio: alle data op één plek. Hierdoor winst in snelheid en ook in kwaliteit!”
Jaron van 't Erve
Vonroc / Ferm

Stuur op basis van feiten

Data is pas waardevol als het wordt omgezet tot informatie. Zuivere informatie, ontdaan van eventuele gevoeligheden of voorzichtige benaderingen: feiten om verder op de bouwen.
“In één oogopslag een compleet beeld uit meer dan 40 verschillende bronnen én goede borging van de dataveiligheid.”
Jos Meester
Instituut Clingendael

Begin vandaag nog...

U wilt het liefst zo snel mogelijk aan de slag. Datalab start daarom direct. Én begeleid uw medewerkers met training en scholing. In korte tijd zelf aan de slag, zonder kwetsbaar en afhankelijk te worden van derden dus.
“Met Datalab Studio houden we grip op onze processen. Zo kunnen we snel inspelen op veranderingen in de markt.”
Fenna Krist
anna + nina

Net als Jaron, Jos, Fenna en vele anderen overtuigd?

Of bel ons:  085–004 3875

Met Datalab Studio alles in handen grip te krijgen op processen binnen uw organisatie,

…of het nu gaat om financiële gegevens uit Exact Online of Globe, NMBRS, Visma, de verkopen via Bol.com, Amazon, de gegevens uit Google Analytics, Shopify, Microsoft Dynamics, Zoho, of welke bron dan ook. Met Datalab Studio combineert u data die voor u relevant zijn. We leveren een complete set tools op waarmee snel ETL-processen ingeregeld zijn. 

Zo kunt u met Power BI, Qlik, R, Python – of welke voorkeursapplicatie dan ook, inzichten ophalen uit gecombineerde data.

Data steeds meer strategische asset

Vandaag de dag volgen veranderingen elkaar in hoog tempo op. Overzicht houden is daarmee een lastige maar belangrijke taak geworden. Een nieuw verkoopkanaal erbij, andere vormen van klantcommunicatie, veranderend productportfolio: steeds frequenter passen organisaties hun modus aan de wensen van de klant. Allerlei digitale tooling staat u bij, maar hoe zorgt u ervoor dat u de basis, zoals voldoende winstgevendheid, voldoende op het netvlies heeft?

Met data uiteraard. Allerlei soorten data, vanuit verschillende applicaties. Tezamen levert het een zeer goed beeld op van de situatie. En levert mogelijkheden op om te forecasten: speel met scenario’s en zie wat gebeurt. Data is kortom de motor van uw organisatie. En Datalab helpt u graag om die motor optimaal te laten presteren, onder alle omstandigheden en  met alle toeren.

“Wilt u eenvoudig inzicht in de marges? Snel overzicht over de cashflow? Neem dan contact op om de mogelijkheden en wensen door te nemen. Uiteraard kosteloos...”
Jeroen de Groot
Projectmanager bij Datalab

Datalab is onafhankelijk van (software-) leveranciers: jouw belang staat voorop

Datagedreven werken start bij Datalab. Wij helpen met het opstarten, de technische realisatie en bij de implementatie. Datalab kijkt verder dan techniek alleen. Bedrijfsbrede adoptie -een data mindset bij alle medewerkers- zien wij als noodzaak om optimaal te profiteren van datagedreven werken. Ook kun je bij ons terecht voor opleiding & training. Wij stellen het belang van jouw organisatie voorop; wij zijn niet gebonden aan bepaalde softwareleveranciers. Samen met onze totaalaanpak onderscheidt Datalab zich hiermee van anderen op de markt. In korte tijd is ook jouw organisatie data-mature.