Iedereen in jouw organisatie zelfstandig met data aan de slag?

Datalab Studio is hét self-service BI-platform voor jouw organisatie,
voor Azure, Google Cloud, AWS én on-premises

Stel je voor, self-service analytics...

...jouw Self Service-omgeving met Datalab Studio

Datalab Studio: snel aan de slag, direct resultaat

Met Datalab Studio heeft jouw organisatie in een mum van tijd een operationeel BI- en ETL datawarehouse geïmplementeerd én tooling om direct aan de stag te gaan.
“Het grootste voordeel van Datalab Studio: alle data op één plek. Hierdoor winst in snelheid en ook in kwaliteit!”
Jaron van 't Erve
Vonroc / Ferm

Een platform voor íedereen in jouw organisatie

Of je nu als complexe machine learning-modellen wilt ontwikkelen of data in Excel automatisch verversen, met Datalab Studio kan het. Deel je werk eenvoudig met collega’s of derden.
“Datalab Studio helpt ons relevant te blijven. Zo kunnen we onze klanten meer en beter van dienst zijn.”
Foto van Raymond van Lier
Raymond van Lier
algemeen directeur De Administratie

Samen: zelfstandig aan de slag, maar niet alleen

Je wilt het liefst zoveel mogelijk zelf doen. Datalab helpt én hecht veel waarde aan kennisoverdracht: training en scholing zijn daarom standaard inbegrepen.
“Met Datalab Studio houden we grip op onze processen. Zo kunnen we snel inspelen op veranderingen in de markt.”
Fenna Krist
anna + nina

Net als Vonroc, De Administratie en vele anderen overtuigd?

Of bel ons:  085–004 3875

Met Datalab Studio heb je alles in handen een succes te maken van jouw ambities met BI en analytics,

…of je nu in Azure, Google, AWS of je eigen infra wilt werken. We leveren een complete set tools op waarmee je snel ETL-processen inregelt en de data gebruikt in Power BI, R, Python – of welke applicatie dan ook. Ook kunnen we je helpen met het ontsluiten van jouw databronnen of het bouwen van dashboards en analysemodellen. Of we leiden je op hier zélf mee aan de slag te gaan.

Datalab is 100% onafhankelijk van cloud- en softwareleveranciers. Ons advies is gebaseerd op jouw behoeften en belangen.

Datalab Studio, ideaal vertrekpunt voor alle soorten analyses

Datalab Studio is de manier om praktisch, snel en veilig met data aan de slag te gaan. Als basis dient het datawarehouse, op maat gemaakt en geheel conform jouw wensen. Naast het dataplatform bepaal je zelf met welke tools je aan de slag wilt. Datalab Studio is flexibel, ook gaandeweg het gebruik. Gestandaardiseerd waar kan, maatwerk waar nodig. En niet onbelnagrijk: je blijft zelf in regie. Over data, tooling en infra. 

“Met Datalab Studio kan iedereen, of je nou volwaardig data scientist of beginnend analist bent, met data aan de slag. Ik bespreek graag je wensen en geef een persoonlijke demo!”
Harmen van der Veer
Lead Data Scientist bij Datalab

Datalab is onafhankelijk van (software-) leveranciers: jouw belang staat voorop

Datagedreven werken start bij Datalab. Wij helpen met het opstarten, de technische realisatie en bij de implementatie. Datalab kijkt verder dan techniek alleen. Bedrijfsbrede adoptie -een data mindset bij alle medewerkers- zien wij als noodzaak om optimaal te profiteren van datagedreven werken. Ook kun je bij ons terecht voor opleiding & training. Wij stellen het belang van jouw organisatie voorop; wij zijn niet gebonden aan bepaalde softwareleveranciers. Samen met onze totaalaanpak onderscheidt Datalab zich hiermee van anderen op de markt. In korte tijd is ook jouw organisatie data-mature.