Ben jij handig met data? Heb je enige ervaring (via opleiding, stage of je eerste werkervaring) met SQL en met Power BI? Wil jij graag creatief aan de slag? En voel jij goed aan wat data allemaal kan vertellen? Neem dan vandaag nog contact op met ons!

>>Beschik je over veel werkervaring? Bekijk dan onze andere vacatures<<

Wat ga je doen?

Je helpt klanten van Datalab met het ontwikkelen van dashboards en allerlei overige data-vraagstukken. Dit zijn voor onze kanten het meest tastbare resultaat van een investering in werken met data. Je wordt niet zomaar in het diepe geworpen: we begeleiden je met het opzetten van je dashboards. Wel verwachten we dat je gevoel hebt met data, vooral hoe je data omzet tot visuals. Je vervult daarmee een belangrijke rol binnen de keten om waarde uit data te kunnen halen. Onze klanten komen uit allerlei sectoren: retailers, accountantskantoren, non-profit-organisaties en verschillende overheidsinstellingen. Onze dienstverlening omvat de hele keten van data analytics: vanaf het opzetten van data warehouse, het ontsluiten van databronnen, vertalen van data naar informatie veelal middels dashboards en zorgen dat organisaties daadwerkelijk met data aan de slag gaan. 

Ons aanbod

Je komt te werken in een leuk, compact team op een prima bereikbare locatie in Utrecht (7 minuten fietsen van Utrecht CS). Dagelijks werk je aan uitdagende opdrachten waarbij je voldoende tijd krijgt om je kennisniveau bij te spijkeren. En natuurlijk beschikken we over moderne softwarestack.

• Een passend salaris, afhankelijk van wat je meebrengt, denk aan 2700-4200 euro bruto per maand bij full-time (40 uur)
• 25 vrij op te nemen vakantiedagen en daarnaast nog eens alle erkende feestdagen vrij
• Regelmatig kennissessies met medewerkers
• Thuiswerken & op ons kantoor: we werken grofweg volgens de 60-40 regel: 60% van de tijd op kantoor, 40% thuis
• De mogelijkheid om op locatie bij onze klant te werken
• Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden (een pensioenregeling bij een vast contract; natuurlijk een NS Business Card met mogelijkheid om 1e klasse te reizen tegen kleine vergoeding, iedere dag een verzorgde lunch op kantoor)

Onze verwachtingen

Op technische vlak:

  • SQL-kennis: we werken primair met PostgreSQL
  • Kennis van moderne dashboardsoftware, bijvoorbeeld Power BI

Heb je ervaring in de programmeerhoek, bijvoorbeeld UI/UX-design, applicatie- of websitedevelopment, dan geldt dit als pre.

Algemene vaardigheden en wensen:

  • Beheersing van de Nederlandse taal op ten minste C1-niveau
  • Can-do-instelling: je vindt het leuk een probleem te grazen te nemen
  • Bereidheid tot het aanleren van vaardigheden
  • In staat zijn kennis over te brengen bij onze klanten; het geven van (kleinschalige) trainingen is onderdeel van de functie
  • Bereidheid af en toe (1-2 dagen per week) bij onze klanten op kantoor te werken, uiteraard in overleg

Interesse?

Neem dan contact op met Harmen van der Veer via harmen@datalab.nl of 085 004 3875.

Direct solliciteren door je CV te mailen, met liefst een beknopte motivatie, mag natuurlijk ook.

⚠️ Opgelet: acquisitie, bijvoorbeeld door recruiters, is niet gewenst. Negeer je dit, kom je op onze blacklist te staan en doen we -ook in de toekomst- geen zaken met je.